Menu

Ideje in spoznavanje različnih sestavin, s katerimi boste navdušili vaše goste

Smo družba UFS in podpiramo Chefe.

Chefova podpora – od Chefov za Chefe

Unilever Food Solutions je družba, ki jo usmerjajo Chefi, so zato vemo, s kakšnimi izzivi se vsak dan soočate v kuhinji. Vsa naša prizadevanja usmerjamo v to, da bi vam nekoliko olajšali življenje. Želimo vam posredovati navdih in znanje ter vam ponuditi najboljše možne rešitve za izdelke. 

Na podlagi obsežnih izkušenj na področju profesionalnih gostinskih storitev naša ekipa, v kateri je več kot 300 Chefov, ustvarja rešitve za jedi, ki predstavljajo uravnoteženo mešanico odličnega okusa, priročnosti in hranilnosti ob doslednem izpolnjevanju visokih standardov.

Naše globalno omrežje strokovnjakov na področju gostinskih storitev nam pomaga odkrivati najboljše trajnostne sestavine, razvijati kakovostne izdelke, ustvarjati navdihujoče in privlačne recepte, organizirati usposabljanje Chefov in zagotavljati podporo.

 

 

 

 

Spremljajte našo ekipo Chefov in prehranskih strokovnjakov.

Želimo vas navdihniti. Če želite izvedeti več o priljubljenih sestavinah, najnovejših tehnikah priprave hrane, vzdušju v kuhinji in vrhunskih kulinaričnih dogodkih, nas začnite spremljati še danes.

Pokličite nas

01 72 40 300
Prodaja in distribucija Nektar Natura d.o.o., tel. 01 72 40 314, mail narocila@nektarnatura.eu

Priljubljene jedi in navdih za meni

z povpraševanja po vegetarijanskih jedeh, brezglutenski menijski ponudbi in polnovredni rastlinski prehrani je razvidno, da se prehranski trendi in potrebe potrošnikov nenehno spreminjajo, zato se zavedamo, da je težko biti v koraku z njimi.

Naša strokovna ekipa Chefov skrbi, da obdržite navdih in samozavestno sledite najnovejšim prehranskim trendomgostinskim receptom in spletnim tečajem za Chefe

 

Naši izdelki

Razvoj naših strokovnih izdelkov za gostinske storitve poteka v tesnem sodelovanju z našimi Chefi. Zato ni čudno, da naše vodilne blagovne znamke za gostinske storitve zagotavljajo vrhunsko kakovost v kuhinji. Naši izdelki izpolnjujejo potrebe, ki jih imate vi in vaše stranke: od omak brez grudic do veganskih izdelkov ter začimbnih pripravkov brez barvil in sredstev za konzerviranje.
Če želite izvedeti, kje so na voljo naši izdelki, se obrnite na najbližjega trgovskega zastopnika. 

Zavezanost družbe Unilever Foods Solutions uporabi trajnostne embalaže

Pri družbi Unilever Food Solutions smo prepričani, da pri uporabi plastike manj pomeni več. Pri izpolnjevanju svoje zaveze glede zmanjšanja uporabe plastike se še naprej ravnamo po načrtu družbe Unilever za trajnostni način življenja.

Do leta 2020: za 50 % bomo zmanjšali količino odpadkov, povezanih z odstranjevanjem naših izdelkov.

Do leta 2025: 100 % naše plastične embalaže bo primernih za ponovno uporabo, recikliranje ali kompostiranje. Poleg tega bo 25 % naše plastične embalaže izdelanih iz poporabniške reciklirane plastike. Prepolovili bomo uporabo nove plastike, saj bomo zmanjšali skupno količino uporabljene plastične embalaže za več kot 100.000 ton in povečali uporabo reciklirane plastike. Pomagajte nam zbrati in predelati več plastične embalaže, kot je prodamo.

Poleg zmanjšanja uporabe plastike si prizadevamo tudi vzpostaviti krožno gospodarstvo za plastiko. To pomeni ukrepanje na vseh točkah življenjskega kroga plastike. 

Zato se naša tridelna strategija za zmanjšanje uporabe plastike glasi:

 1. BREZ PLASTIKE

 2. MANJ PLASTIKE 

 3. BOLJŠA PLASTIKA

 

Reciklirajte: naša zavezanost uporabi trajnostne embalaže

Na vseh izdelkih družbe Unilever Food Solutions bo odslej naveden logotip "please recycle", ki bo naše stranke in potrošnike spodbujal, da se nam pridružijo na tej poti. Poleg tega si v tesnem sodelovanju z dobavitelji in partnerji še naprej prizadevamo ustvariti rešitve za recikliranje na vseh področjih, na katerih jih še ni.