Bučna juha s curryem in tortiljami
Kremne juhe so vedno priljubljene. Z nevsakdanjimi sestavinami lahko pripravite vašim gostom posebno presenečenje.

Sestavine
Juha
-
rumena buča 2000.0 g
-
čebula 100.0 g
-
česen 20.0 g
-
lovorov list 1.0 g
-
voda 1500.0 g
-
Knorr Primerba curry pesto 340 g 10.0 g
-
sol 10.0 g
-
poper 2.0 g
-
muškatni orešček 1.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9L 80.0 ml
-
Rama Cremefine Profi za kuhanje 1L 200.0 ml
Serviranje
-
koruzne tortilje 100.0 g
Priprava
-
Juha
- Bučo olupimo in narežemo na kocke.
- Čebulo in česen sesekljamo.
- Na Rama Culinesse Profi prepražimo sesekljano čebulo.
- Dodamo strt česen in na kocke narezano bučo.
- Prepražimo in zalijemo z vodo.
- Dodamo Knorr Essentials Zelenjavno bistro juho in lovorjev list.
- Ko juha zavre, kuhamo še 20 min.
- Začinimo s Knorr Primerba Curry in muškatnim oreščkom.
- Lovorjev list odstranimo in juho zmiksamo s paličnim mešalnikom.
- Še enkrat prevremo in dodamo Rama Cremefine Profi za kuhanje.
-
Serviranje
- V vročo juho vstavimo tortilje in takoj serviramo, da tortilje še malo zahrustajo.