Buhhha bowl s smučevim cevichem
Buddha skleda v južnoameriškem slogu

Sestavine
Solata
-
avokado 5.0 kos
-
beli fižol 800.0 g
-
skuta 100.0 g
-
vodna kreša 60.0 g
-
koruza, zamrznjena 600.0 g
-
mlada čebula 100.0 g
-
file smuča 800.0 g
-
sok limete 50.0 ml
-
sol
-
črni poper, cel
-
pekoča paprika 2.0 g
Serviranje
-
Hellmann's 1000 island solatni preliv 30 ml
-
mleta paprika
Priprava
-
Solata
- Avokado prepolovimo in popečemo na žaru.
- Beli fižol odcedimo, oplaknemo in piriramo.
- Fižolovo kremo razporedimo po skledah.
- Filete smuča pokapamo z limetinim sokom in mariniramo.
- Ribo narežemo.
- Sklede napolnimo z ostalimi sestavinami.
-
Serviranje
- Zmešamo in prelijemo po solati.