Menu

Sestavine

+

Solata

  • tofu, svilen 800.0 g
  • sezamovo olje 50.0 ml
  • sol
  • mladi krompir 1300.0 g
  • jajce 10.0 kom
  • rdeče zelje 300.0 g
  • kitajsko zelje 200.0 g
  • paradižnik 450.0 g
  • redkvica 200.0 g
  • kumare 200.0 g
  • koriander 50.0 g
  • fižolovi kalčki 100.0 g
  • rakov čips 100.0 kos

Serviranje


Indonezijska solatna skleda s pisanimi sestavinami in kremastim solatnim prelivom

...

Priprava

  1. Solata

    • Kocke tofuja prepražimo na sezamovem olju do zlato rjave barve z vseh strani.
    • Začinimo z malo morske soli.
    • Vse sestavine v šopek razporedite v sklede.
  2. Serviranje

    • Vse sestavine v blenderju pretlačimo v kremast preliv.
    • Prelijemo po solati