+

Priprava

  1. Priprava

    • Knorr Professional reducirano govejo osnovo stopimo v vroči vodi, dodamo pomarančno lupinico in damo na stran. 
    • Kruh narežemo na kocke, namočimo v mleko in pustimo, da se zmehča. Odcedimo.
    • V mleto meso dodamo gorčico, jajce, odcejen kruh in malo bujona, pomešanega z oljem.
    • Dobro premešamo, da se vse sestavine povežejo in oblikujemo mesne kroglice (približno 80 g).
    • Kroglice popečemo na vročem olju in nato v pečici. Občasno jih premažemo s pripravljeno govejo osnovo s pomarančno lupinico.
    • Pfanni Pire – Granulat pripravimo po navodilih na embalaži.
    • Pripravljenemu krompirju dodamo Knorr moč okusa Umami in dobro premešamo.
    • Ohrovt hrustljavo opečemo na olju. 

  2. Serviranje

    • Na kroglico iz pire krompirja postavimo mesno kroglico in okrasimo z ocvrtim ohrovtom.