Goveje ličnice s sojino omako in kitajskim zeljem
Goveje ličnice so zelo trendovski kos mesa. S pridihom Azije to jed naredimo še kanček bolj ekstravagantno.

Sestavine
Priprava mesa
-
goveje ličnice 2500.0 g
Zelenjava
-
kitajsko zelje 1500.0 g
-
oljčno olje 200.0 g
-
krompir 2000.0 g
-
česen 80.0 g
-
kostanj 500.0 g
-
Knorr Sladko pekoči Thai Sweet Chilli Jam 920 g 60.0 g
Serviranje
Priprava
-
Priprava mesa
- Goveje ličnice očistimo, začinimo in vakumiramo.
- Počasi jih kuhamo v vakumu na 65 C 6 ur.
- Ličnice vzamemo iz vrečke in jih mariniramo s sojino omako.
- Ohladimo in pred serviranjem opečemo.
-
Zelenjava
- Kitajsko zelje narežemo in prepražimo na olivnem olju.
- Krompir narežemo na kocke in ga skupaj s česnom spečemo.
- Olupljen kostanj mariniramo Knorr Sladko pekoči Thai Sweet Chilli Jam omako in spečemo v pečici.
-
Serviranje
- Na krožnik nadevamo krompir in zraven položimo govejo ličnico.
- Poleg položimo pečeno kitajsko zelje in malo kostanja. Podlijemo še Knorr Demi glace omako.