Menu

Sestavine

+

Priprava mesa

Zelenjava

  • kitajsko zelje 1500.0 g
  • oljčno olje 200.0 g
  • krompir 2000.0 g
  • česen 80.0 g
  • kostanj 500.0 g
  • Knorr Sladko pekoči Thai Sweet Chilli Jam 920 g 60.0 g

Serviranje


Goveje ličnice so zelo trendovski kos mesa. S pridihom Azije to jed naredimo še kanček bolj ekstravagantno.

...

Priprava

  1. Priprava mesa

    • Goveje ličnice očistimo, začinimo in vakumiramo.
    • Počasi jih kuhamo v vakumu na 65 C 6 ur.
    • Ličnice vzamemo iz vrečke in jih mariniramo s sojino omako.
    • Ohladimo in pred serviranjem opečemo.
  2. Zelenjava

    • Kitajsko zelje narežemo in prepražimo na olivnem olju.
    • Krompir narežemo na kocke in ga skupaj s česnom spečemo.
    • Olupljen kostanj mariniramo Knorr Sladko pekoči Thai Sweet Chilli Jam omako in spečemo v pečici.
  3. Serviranje

    • Na krožnik nadevamo krompir in zraven položimo govejo ličnico.
    • Poleg položimo pečeno kitajsko zelje in malo kostanja. Podlijemo še Knorr Demi glace omako.