Goveji burger
Klasični goveji burger. Nova dimenzija fast fooda.

Sestavine
Kruh
-
bombeta (80 g/kos) 800 g
Omaka
-
reduciran balzamični kis 50 ml
Nadev
-
mleto goveje meso 1200 g
-
mozzarella 500 g
-
hrustljavo zapečena slanina 100 g
-
češnjev paradižnik 200 g
-
endivija 100 g
Priprava
-
Kruh
- Bombete prerežite na polovico.
- Pokapajte z Rama Culinesse Profi.
- Z obrnjenim navzdol prerezanim delom jih popecite na ponvi ali žaru.
-
Omaka
- Helmmann's delikatesno majonezo zmešajte z reduciranim balzamičnim kisom.
-
Nadev
- Goveje meso začinite s Knorr Primerba Šalotka pestom, soljo in poprom ter dobro stisnite v burgerje. Z obeh strani jih na hitro popecite.
- Bombete obložite z burgerjem in Knorr Primerba Pestom.
- Dodajte še hrustljavo slanino, balzamično majonezo, češnjeve paradižnike in endivjo ter servirajte.