Menu

Sestavine

+

Kruh

  • bombeta (80 g/kos) 800.0 g

Omaka

  • Hellmann's Delikatesna majoneza 5 l 400.0 g
  • reduciran balzamični kis 50.0 ml

Nadev


Klasični goveji burger. Nova dimenzija fast fooda. 

...

Priprava

  1. Kruh

    • Bombete prerežite na polovico.
    • Pokapajte z Rama Culinesse Profi.
    • Z obrnjenim navzdol prerezanim delom jih popecite na ponvi ali žaru.
  2. Omaka

    • Helmmann's delikatesno majonezo zmešajte z reduciranim balzamičnim kisom.
  3. Nadev

    • Goveje meso začinite s Knorr Primerba Šalotka pestom, soljo in poprom ter dobro stisnite v burgerje. Z obeh strani jih na hitro popecite.
    • Bombete obložite z burgerjem in Knorr Primerba Pestom.
    • Dodajte še hrustljavo slanino, balzamično majonezo, češnjeve paradižnike in endivjo ter servirajte.