+

Hobotnica

Aioli

Solata

  • solata ledenka 200.0 g
  • vinaigrette preliv 150.0 ml
  • radič 300.0 g
  • olje tartufov
  1. Hobotnica

    • V kozici zavrite z vodo, Coca-Colo, sol, grenivko, pomarančo in limono in hobotnico.
    • Ko je hobotnica kuhana, meso pa še vedno elastično, nehajte kuhati in pustite, da se ohladi. 
    • Tik pred serviranjem ločite lovke in pecite 2-3 minute na vsaki strani. 
    • Nato položite v globoko posodo in začinite sKnorr Primerbo pestom.
  2. Aioli

    • Česen zavijte v alu folijo in pecite v pečici 20 minut pri 180 °C.
    • Pečen česen pretlačite, dodajteHellmann's majonezo, mleto papriko inKnorr Professional tekočo zelenjavno osnovo
    • Po okusu dodajte limonin sok.
  3. Solata

    • Solato očistite, operite in liste natrgajte. 
    • Dodajte narezane redkvice in češnjeve paradižnike ter začinite z Vinaigrette prelivom in nekaj kapljicami olja iz tartufov.