Menu

Sestavine

+

Testo

  • listnato testo 500.0 g

Krema in dekoracija


Klasična francoska sladica, ki jo lahko pripravimo na različne načine. Uporabimo lahko različne nadeve in prelive, recimo slastne poletne jagode.

...

Priprava

  1. Testo

    • Listnato testo razvaljamo, izrežemo želene oblike in položimo na pekač.
    • Testo pokrijemo s peki papirjem in nanj položimo še en pekač, da se testo med peko ne napihne.
    • Pečemo 15 minut pri temperaturi 175°C in ohladimo
    .
  2. Krema in dekoracija

    • Carte D'Or Tiramisu zmešamo z Rama Cremefine profi za stepanje in mlekom.
    • Zmes dobro zmiksamo z električnim mešalcem.
    • Na ohlajeno testo nabrizgamo kremo in pokrijemo s testom. Nato ponovimo postopek, da dobimo 3 plasti kreme. Zaključimo s testom.
    • Iz dela jagod skuhamo jagodni preliv.
    • Sladico dekoriramo z jagodnim prelivom in narezanimi jagodami.