Juha s kozicami in tofujem
Preprosta juha s kozicami in zelenjavo ter tofujem. Namesto kozic lahko uporabimo katerokoli drugo ribo.

Sestavine
Juha
-
arašidovo olje 50.0 ml
-
šalotka 350.0 g
-
sušen čili
-
galangal 180.0 g
-
limona 3.0 kom
-
Knorr Rumeni Thai-Curry 850 g 40.0 g
-
voda 5.0 l
-
kokosovo mleko 1000.0 ml
-
piščančja prsa 700.0 g
-
kozice 300.0 g
-
špageti 600.0 g
-
sojini kalčki 100.0 g
-
stročji fižol 200.0 g
-
tofu 100.0 g
Priprava
-
Juha
- V vodo damo drobno sesekljano šalotko in čili.
- Začinimo z rumeno curry pasto, galangalom in limoninim sokom.
- Kuhamo 20-30 minut.
- Dodamo Knorr moč okusa - Citrus Fresh - esenca svežih citrusov. Premešamo.
- Dodamo kokosovo mleko v prahu, Knorr Professional tekočo kokošjo osnovo, na koščke narezane piščančje prsi in očiščene kozice ter zavremo.
- Pred postrežbo dodamo še narezan tofu, kuhane špagete, sojine kalčke ter kuhan stročji fižol.
- Okrasimo z listi koriandra.