Menu
+

Mangov žele

  • mango 500 g
  • Maraskino 30 ml
  • želatina 4 g

Kokosova Panna Cotta

  1. Mangov žele

    • Mango narežemo na majhne kocke in stresemo v kozico.
    • Dodamo Maraschino in namočeno želatino.
    • Počakamo, da se želatina stopi in nalijemo v kozarce.
  2. Kokosova Panna Cotta

    • Mleko zavremo.
    • Dodamo Knorr Kokosov pripravek v prahu in Carte d'Or Panna Cotto.
    • Dobro premešamo.
    • Zavremo.
    • Odstavimo in vmešamo smetano.
  3. Priprava v kozarcu

    • Na strjen mangov žele vlijemo delno ohlajeno panna cotto in pustimo, da se strdi.
    • Polovico jagod narežemo na primerne rezine.
    • Preostale jagode s paličnim mešalnikom zmiksamo v omako.
    • Na panna Cotto dodamo jagodno omako, narezane jagode.
    • Po želji dodamo še manjšo dekoracijo.