Kokosova Panna Cotta na mangovem želeju
Okusna sveža sladica s tropskim pridihom.

Sestavine
Mangov žele
-
mango 500.0 g
-
Maraskino 30.0 ml
-
želatina 4.0 g
Kokosova Panna Cotta
-
mleko 3,5 % 400.0 ml
-
Knorr Kokosov pripravek v prahu 1 kg 80.0 g
-
jagode 500.0 g
-
Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 400.0 ml
Priprava
-
Mangov žele
- Mango narežemo na majhne kocke in stresemo v kozico.
- Dodamo Maraschino in namočeno želatino.
- Počakamo, da se želatina stopi in nalijemo v kozarce.
-
Kokosova Panna Cotta
- Mleko zavremo.
- Dodamo Knorr Kokosov pripravek v prahu in Carte d'Or Panna Cotto.
- Dobro premešamo.
- Zavremo.
- Odstavimo in vmešamo smetano.
-
Priprava v kozarcu
- Na strjen mangov žele vlijemo delno ohlajeno panna cotto in pustimo, da se strdi.
- Polovico jagod narežemo na primerne rezine.
- Preostale jagode s paličnim mešalnikom zmiksamo v omako.
- Na panna Cotto dodamo jagodno omako, narezane jagode.
- Po želji dodamo še manjšo dekoracijo.