Menu
+

Priprava

  • kozice 1000 g

Avokadov pire

  • avokado 400 g
  • čebula 200 g
  • česen 10 g
  • oljčno olje 30 g
  • Knorr Primerba rakov pesto 340 g 20 g
  • sol 2 g
  • poper 2 g
  • Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 150 ml

Serviranje

  1. Priprava

    • Kozice kuhajte 5 minut v slanem kropu, kateremu ste dodali limonin sok. V kolikor želite, jih lahko posolite in prepražite na žaru.
  2. Avokadov pire

    • Avokado olupimo, odstranimo koščico.
    • Dodamo čebulo, česen, oljčno olje, Knorr Primerba rakov pesto, Rama Cremefine profi za stepanje.
    • Zmiksamo, da dobimo gladek pire.
    • Začinimo s soljo in poprom.
  3. Serviranje

    • Solato narežemo na širše trakove in jo pokapamo s solatnim prelivom.
    • Nanjo položimo avokadov pire in kozice.
    • Zopet pokapamo z nekaj kapljicami solatnega preliva in okrasimo z mikro zelenjem ter cvetovi.