Koktajl s kozicami in avokadom
Klasična jed, ki vedno znova navduši.

Sestavine
Priprava
-
kozice 1000.0 g
Avokadov pire
-
avokado 400.0 g
-
čebula 200.0 g
-
česen 10.0 g
-
oljčno olje 30.0 g
-
Knorr Primerba rakov pesto 340 g 20.0 g
-
sol 2.0 g
-
poper 2.0 g
-
Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 150.0 ml
Serviranje
-
solata ledenka 100.0 g
-
kalčki 20.0 g
-
Hellmann's 1000 island solatni preliv 30 ml 300.0 ml
Priprava
-
Priprava
- Kozice kuhajte 5 minut v slanem kropu, kateremu ste dodali limonin sok. V kolikor želite, jih lahko posolite in prepražite na žaru.
-
Avokadov pire
- Avokado olupimo, odstranimo koščico.
- Dodamo čebulo, česen, oljčno olje, Knorr Primerba rakov pesto, Rama Cremefine profi za stepanje.
- Zmiksamo, da dobimo gladek pire.
- Začinimo s soljo in poprom.
-
Serviranje
- Solato narežemo na širše trakove in jo pokapamo s solatnim prelivom.
- Nanjo položimo avokadov pire in kozice.
- Zopet pokapamo z nekaj kapljicami solatnega preliva in okrasimo z mikro zelenjem ter cvetovi.