Kostanjeve tiramisu rolice
Polnjene rolice nas navdušujejo s svojimi raznolikimi nadevi. Tokrat smo za vas izbrali kombinacijo mascarponeja, kostanjevega pireja in tiramisuja. Z dodatkom slastnih jagod bo ta sladica prepričala še tako zahtevnega gurmana.

Sestavine
Priprava
-
listnato testo 100.0 g
-
mascarpone 150.0 g
-
kostanjev pire 250.0 g
-
mleko 1,5 % 200.0 g
-
Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 400.0 ml
Serviranje
-
jagode 500.0 g
Priprava
-
Priprava
- Carte d'Or Tiramisu, mleko, Rama Cremefine Profi za stepanje in mascarpone zmešamo v gladko kremo.
- Nežno vmešamo kostanjev pire.
- Testo razvaljamo, narežemo na trakove in navijemo na tulce. Pečemo do zlate barve. Dobro ohladimo.
-
Serviranje
- Ohlajene rolice napolnimo s pripravljeno kremo .
- Dekoriramo s Carte d'Or Toping čokolada in narezanimi jagodami. .