Menu

Sestavine

+

Priprava

  • listnato testo 100.0 g
  • mascarpone 150.0 g
  • kostanjev pire 250.0 g
  • mleko 1,5 % 200.0 g
  • Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 400.0 ml

Serviranje


Polnjene rolice nas navdušujejo s svojimi raznolikimi nadevi. Tokrat smo za vas izbrali kombinacijo mascarponeja, kostanjevega pireja in tiramisuja. Z dodatkom slastnih jagod bo ta sladica prepričala še tako zahtevnega gurmana.

...

Priprava

  1. Priprava

    • Carte d'Or Tiramisu, mleko, Rama Cremefine Profi za stepanje in mascarpone zmešamo v gladko kremo.
    • Nežno vmešamo kostanjev pire.
    • Testo razvaljamo, narežemo na trakove in navijemo na tulce. Pečemo do zlate barve. Dobro ohladimo.
  2. Serviranje

    • Ohlajene rolice napolnimo s pripravljeno kremo .
    • Dekoriramo s Carte d'Or Toping čokolada in narezanimi jagodami. .