Menu

Sestavine

+

Kvinoja

Meso

Gobe

Serviranje

  • lešniki 100.0 g

Ta nežna kvinota v ustih povzroči pravo eksplozijo okusov.   

...

Priprava

  1. Kvinoja

    • Kvinojo dobro sperite in skuhajte v zelenjavni osnovi.
    • Kuhano prelijte z malo oljčnega olja.
  2. Meso

    • Goveje meso narežite na trakove in posujte z maloMaizena koruznega škroba.
    • V ponev vlijte oljčno olje, na njem popecite timijan, čebulo ter na kocke narezano korenje in zeleno.
    • Dodajte meso in pražite nekaj minut.
    • Dodajte rdeče vino inKnorr Demi glace omakoter po potrebi začinite s poprom.   
  3. Gobe

    • Šampinjone narežite na rezine.
    • Prepražite na olju, solite in poprajte.
    • Dodajte sesekljan peteršilj in pripravljenoKnorr Demi glace omako.
     
  4. Serviranje

    • V kvinojo vmešajte trakove govedine in postrezite na krožniku, okrašenem z gobami in sesekljanimi lešniki.