Menu
+

Kvinoja

Meso

Gobe

Serviranje

  • lešniki 100.0 g
  1. Kvinoja

    • Kvinojo dobro sperite in skuhajte v zelenjavni osnovi.
    • Kuhano prelijte z malo oljčnega olja.
  2. Meso

    • Goveje meso narežite na trakove in posujte z malo Maizena koruznega škroba.
    • V ponev vlijte oljčno olje, na njem popecite timijan, čebulo ter na kocke narezano korenje in zeleno.
    • Dodajte meso in pražite nekaj minut.
    • Dodajte rdeče vino in Knorr Demi glace omako ter po potrebi začinite s poprom.   
  3. Gobe

    • Šampinjone narežite na rezine.
    • Prepražite na olju, solite in poprajte.
    • Dodajte sesekljan peteršilj in pripravljeno Knorr Demi glace omako.

     

  4. Serviranje

    • V kvinojo vmešajte trakove govedine in postrezite na krožniku, okrašenem z gobami in sesekljanimi lešniki.