+

Kvinoja

Riba

  • veliki krulec 500.0 g
  • oljčno olje 50.0 g
  • citronska trava v stroku 50.0 g
  • timijan 25.0 g
  • drobnjak 20.0 g
  • lovorov list 2.0 kom
  • sol
  • poper

Majoneza

Serviranje

  • češnjev paradižnik 250.0 g
  • mlada špinača 100.0 g
  • pinjole 25.0 g
  1. Kvinoja

    • Kvinojo dobro speremo z vrelo vodo in skuhamo v vodi z dodatkom Knorr Professional tekoče zelenjavne osnove.
    • Odcedimo in ohladimo. 
    • Pred serviranjem prepražimo na olju in dodamo na kocke narezano mešano zelenjavo.
  2. Riba

    • Fileje ribe skupaj z vsemi sestavinami zapremo v vrečko za vakuumiranje.
    • Pečemo v pečici 1 uro pri 65 stopinjah.
  3. Majoneza

    • Hellmann's majonezo zmešamo z ikrami.

  4. Serviranje

    • Na dno krožnika položimo mlado špinačo. 
    • Nanjo nadevamo kvinojo, dodamo ribje fileje, pinjole, majonezno omako in češnjev paradižnik.