Kvinojina solata s konfitom limonske trave, pinjolami in majonezo z ikrami
Solata, ki jo lahko ponudite kot predjed ali glavno jed. Za katero bi se odločili?

Sestavine
Kvinoja
-
kvinoja 400.0 g
-
mešana zelenjava 100.0 g
-
oljčno olje
Riba
-
veliki krulec 500.0 g
-
oljčno olje 50.0 g
-
citronska trava v stroku 50.0 g
-
timijan 25.0 g
-
drobnjak 20.0 g
-
lovorov list 2.0 kom
-
sol
-
poper
Majoneza
-
ikre 30.0 g
Serviranje
-
češnjev paradižnik 250.0 g
-
mlada špinača 100.0 g
-
pinjole 25.0 g
Priprava
-
Kvinoja
- Kvinojo dobro speremo z vrelo vodo in skuhamo v vodi z dodatkom Knorr Professional tekoče zelenjavne osnove.
- Odcedimo in ohladimo.
- Pred serviranjem prepražimo na olju in dodamo na kocke narezano mešano zelenjavo.
-
Riba
- Fileje ribe skupaj z vsemi sestavinami zapremo v vrečko za vakuumiranje.
- Pečemo v pečici 1 uro pri 65 stopinjah.
-
Majoneza
- Hellmann's majonezozmešamo z ikrami.
-
Serviranje
- Na dno krožnika položimo mlado špinačo.
- Nanjo nadevamo kvinojo, dodamo ribje fileje, pinjole, majonezno omako in češnjev paradižnik.