Kvinojina solata s pečenim ananasom, dušeno papriko, sirom in prelivom 1000 Islands

Sestavine
Kvinoja
-
kvinoja 500.0 g
-
voda 1000.0 g
-
sol
-
mešana zelišča po okusu
Preliv
-
ananas 300.0 g
-
rdeča paprika 200.0 g
-
sir robiola 200.0 g
-
zelena 100.0 g
Serviranje
Priprava
-
Kvinoja
- Kvinojo dobro sperite in skupaj z zelenjavo skuhajte do mehkega.
- Začinite po okusu.
-
Preliv
- Na kocke narezan ananas popecite v ponvi.
- Papriko in zeleno narežite na trakove, robiolo pa na kocke.
-
Serviranje
- Solato iz kvinoje postrezite v skledi, okrasite s pečenim ananasom, papriko, robiolo, zeleno in sHellmann's Solatnim prelivom 1000 Islands.