Losos na žaru s Curry omako in šparglji
Losos se največkrat pripravlja z mediteransko zelenjavo. V kombinaciji z močno curry omako in nežnimi šparglji vas popelje v daljno Azijo.

Sestavine
Curry omaka
-
kozice 700.0 g
-
Knorr Rumeni Thai-Curry 850 g 25.0 g
-
sol 6.0 g
-
poper 1.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9L 30.0 g
-
Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 500.0 ml
Losos
-
file lososa 2000.0 g
-
sol 4.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9L 30.0 g
Priloga
-
zeleni šparglji 500.0 g
-
beli šparglji 200.0 g
-
mladi krompir 1200.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9L 40.0 g
Priprava
-
Curry omaka
- Očiščene kozice skupaj z Knorr Rumeni Thai-Curry pasto prepražimo na Rama Culinesse Profi.
- Zalijemo z Rama Cremefine Profi za stepanje.
- Solimo in popramo po okusu ter prevremo.
-
Losos
- Lososa solimo in popramo.
- Narežemo na primerne kose in opečemo na Rami Culinesse Profi.
-
Priloga
- Mladi krompir skuhamo, prerežemo, opečemo na Rami Culinesse Profi.
- Šparglje očistimo.
- Opečemo na Rami Culinesse Profi.