Menu

Sestavine

+

Curry omaka

  • kozice 700.0 g
  • Knorr Rumeni Thai-Curry 850 g 25.0 g
  • sol 6.0 g
  • poper 1.0 g
  • Rama Culinesse Profi 0,9L 30.0 g
  • Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 500.0 ml

Losos

  • file lososa 2000.0 g
  • sol 4.0 g
  • Rama Culinesse Profi 0,9L 30.0 g

Priloga

  • zeleni šparglji 500.0 g
  • beli šparglji 200.0 g
  • mladi krompir 1200.0 g
  • Rama Culinesse Profi 0,9L 40.0 g

Losos se največkrat pripravlja z mediteransko zelenjavo. V kombinaciji z močno curry omako in nežnimi šparglji vas popelje v daljno Azijo.

...

Priprava

  1. Curry omaka

    • Očiščene kozice skupaj z Knorr Rumeni Thai-Curry pasto prepražimo na Rama Culinesse Profi.
    • Zalijemo z Rama Cremefine Profi za stepanje.
    • Solimo in popramo po okusu ter prevremo.
  2. Losos

    • Lososa solimo in popramo.
    • Narežemo na primerne kose in opečemo na Rami Culinesse Profi.
  3. Priloga

    • Mladi krompir skuhamo, prerežemo, opečemo na Rami Culinesse Profi.
    • Šparglje očistimo.
    • Opečemo na Rami Culinesse Profi.