Lososov tatar z avokadom in ribjo omako

Sestavine
Lososov tatar
-
file lososa 700.0 g
-
avokado 1000.0 g
-
čebula 150.0 g
-
peteršilj 50.0 g
-
ingver 50.0 g
Serviranje
-
limeta 100.0 g
-
Worchester omaka 40.0 ml
-
oljčno olje 10.0 g
-
beli poper 10.0 g
-
lososov kaviar
-
lososov kaviar 50.0 g
Priprava
-
Lososov tatar
- Avokado in lososov file (brez kosti in kože) narežite na kocke (pribl. 0,7 cm), čebulo, peteršilj, ingver in pekočo papriko drobno sesekljajte ter naribajte limetino lupino.
-
Serviranje
- Sestavine zmešajte, prelijte z ostrigino omako, olivnim oljem, Worchester omako, limetinim sokom po okusu in začinite s poprom.