Menu

Sestavine

+

Lososov tatar

  • file lososa 700.0 g
  • avokado 1000.0 g
  • čebula 150.0 g
  • peteršilj 50.0 g
  • ingver 50.0 g

Serviranje

  • limeta 100.0 g
  • Worchester omaka 40.0 ml
  • oljčno olje 10.0 g
  • beli poper 10.0 g
  • lososov kaviar
  • lososov kaviar 50.0 g

...

Priprava

  1. Lososov tatar

    • Avokado in lososov file (brez kosti in kože) narežite na kocke (pribl. 0,7 cm), čebulo, peteršilj, ingver in pekočo papriko drobno sesekljajte ter naribajte limetino lupino.
  2. Serviranje

    • Sestavine zmešajte, prelijte z ostrigino omako, olivnim oljem, Worchester omako, limetinim sokom po okusu in začinite s poprom.