Mangovi ravioli, polnjeni s čokolado in jagodnim mousseom
Inovativna sladica z majhnimi mangovimi ravioli, polnjenimi s čokoladnim mousseom, vse skupaj pa spremlja nežen okus manga.

Sestavine
Ravioli
-
mango 2.0 kom
-
sladkor v prahu 50.0 g
Čokoladni mousse
-
mleko 3,5 % 500.0 ml
Serviranje
-
mangov kuli 200.0 ml
-
jagode 100.0 g
-
crumble 50.0 g
-
čokoladni okraski 50.0 g
-
Maraskino 30.0 ml
Priprava
-
Ravioli
- Mango narežite na tanke rezine.
- Položite jih na peki papir in potresite s sladkorjem v prahu.
-
Čokoladni mousse
- Čokoladni mousse pripravite po navodilu na embalaži.
- Pripravljeno zmes vlijte v dresirno vrečko
-
Serviranje
- Mangov Coulis zmešan z Maraschinom vlijte na krožnik.
- Mangove rezine napolnite s čokoladnim mousseom, zgoraj zaprite in postavite na krožnik.
- Okrasite s čokoladnim moussom, čokoladnimi okraski in jagodami.