+

Ravioli

  • mango 2.0 kom
  • sladkor v prahu 50.0 g

Čokoladni mousse

Serviranje

  • mangov kuli 200.0 ml
  • jagode 100.0 g
  • crumble 50.0 g
  • čokoladni okraski 50.0 g
  • Maraskino 30.0 ml
  1. Ravioli

    • Mango narežite na tanke rezine.
    • Položite jih na peki papir in potresite s sladkorjem v prahu.
  2. Čokoladni mousse

    • Čokoladni mousse pripravite po navodilu na embalaži.
    • Pripravljeno zmes vlijte v dresirno vrečko
  3. Serviranje

    • Mangov Coulis zmešan z Maraschinom vlijte na krožnik. 
    • Mangove rezine napolnite s čokoladnim mousseom, zgoraj zaprite in postavite na krožnik.
    • Okrasite s čokoladnim moussom, čokoladnimi okraski in jagodami.