Menu
+

Solata

  • krhkolistna solata 800 g
  • kumare 200 g
  • korenje 200 g
  • češnjev paradižnik 200 g
  • olupljeni mandlji 50 g
  • limonin sok 5 ml
  • oljčno olje 3 g
  • vinski kis 5 ml
  • sol 5 g
  • pomaranča 30 krhljev

Serviranje

  1. Solata

    • Solato operemo in narežemo.
    • S pomočjo lupilca za krompir narežemo kumare in korenje.
    • Kumare položimo v vrečko za vakumiranje, dodamo solatni preliv in vakumiramo.Enako storimo s korenjem.
    • Mariniramo vsaj 2 uri.
    • Pomarančo olupimo in narežemo na krhlje.
    • Češnjev paradižnik operemo in narežemo na 4 dele.
  2. Serviranje

    • Vse sestavine damo v skledo, začinimo s soljo in nekaj kapljicami Knorr moč okusa - citrus.