Mini rolada z mandljevimi lističi in jagodnim prelivom
Kombinacija tiramisu kreme, ovite v puhast biskvit in hrustljave lističe mandljev nas ne pusti ravnodušne. Ko vsemu temu dodamo še slastne dišeče jagode, je uspeh zagotovljen.

Sestavine
Priprava in serviranje
-
mleko 3,5 % 200.0 ml
-
jajce (60 g/kom) 350.0 g
-
sladkor v prahu 140.0 g
-
pšenična moka 140.0 g
-
lističi mandljev 100.0 g
-
jagode 500.0 g
-
Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 400.0 ml
Priprava
-
Priprava in serviranje
- Beljake s sladkorjem stepite v trd sneg, narahlo umešajte rumenjake in moko. S peki papirjem obložite pekač in nanesite maso enakomerno na pekač. Pecite pri 175 C približno 10 minut.
- Po navodilih iz Carte d'Or Tiramisuja in Rame Cremefine profi za stepanje pripravite kremo.
- Ohlajen biskvit namažite s pripravljeno kremo za tiramisu in zvijte.
- Roladice od zunaj namažite s kančkom stepene Rame Cremefine profi za stepanje in posujte z mandljevimi lističi.
- Iz dela jagod skuhajte preliv, del jagod pa narežite za dekoracijo.