Panna Cotta z jagodami, koriandrom in granatnim jabolkom
Pikantna, sladka, osvežilna sladica, ki jo lahko postrežemo v kozarcu, skodelici ali pa naredite majhne one bite bombone in jih postrežete na krožniku.

Sestavine
Panna Cotta
-
mleko 3,5 % 400.0 ml
-
Rama Cremefine Profi za stepanje 1L 400.0 ml
Jagode s koriandrom
-
jagode 445.0 g
-
koriander 12.0 g
Priprava
-
Panna Cotta
- Zavrite mleko, odstavite z ognja in vmešajte mešanico za Carte d'Or Panna Cotto.
- Kuhajte 30 sekund, odstavite z ognja in vmešajte Rama Cremefine Profi za stepanje.
- Vlijte v primerne modele in postavite v hladilnik, da se Panna Cotta strdi.
-
Jagode s koriandrom
- Jagode narežite na majhne kocke, marinirajte z medom, potresite z mletim koriandrom in pustite stati nekaj minut.