+

Panna cotta

Krhko pecivo iz citrusov

Serviranje

  • čokoladni biskvit 500.0 g
  • klementine 8.0 kom
  • užitno cvetje
  1. Panna cotta

    • Zavrite mleko in vanj namočite čajne vrečke.
    • Nato panna cotto pripravite po navodilih na embalaži. 
    • Zmes prelijte v kozarce in shranite na hladno, da se strdi.
  2. Krhko pecivo iz citrusov

    • Vse sestavine dobro zmešajte in pecite v pečici pri 180 stopinjah 30 minut.
  3. Serviranje

    • 6 klementin narežite na rezine, jih potresite z rjavim sladkorjem in pecite pri 100°C 1 uro.
    • Kozarec panna cote okrasite z rezino kandirane klementine, rezino sveže klementine, naribano limonino lupinico, koščki čokoladnega biskvita ter potresite užitnimi cvetovi.