Pastrami v lepinji s kodrolistno solato, papriko in pekočo omako

Sestavine
Paprika
-
rdeča paprika 200.0 g
-
rumena paprika 200.0 g
-
voda 400.0 g
-
belo vino 400.0 ml
-
rozine 30.0 g
-
oljčno olje 200.0 g
-
sadni kis 100.0 ml
Serviranje
-
lepinja 10.0 kom
-
pastrami 500.0 g
-
kodrolistna solata 200.0 g
-
rdeča čebula 200.0 g
Priprava
-
Paprika
- Paprike razrežemo a la julienne.
- Skupaj z vodo, belim vinom, rozinami, oljem in kisom jih damo v vrečko za vakumiranje.
- Kuhamo 20 minut pri 80°C
-
Serviranje
- Pastrami (soljeno prekajeno goveje meso)pečemo 6 minut pri 250°C.
- Kruh prerežemo na pol in popečemo.
- Na kruh namažemo Hellmann's Solatni preliv 1000 Islands in obložimo z rezinami pastramija, solato, narezano čebulo in namočeno papriko.