Menu
+

Marinada

Rebra

Priloga

  1. Marinada

    • Rebra namažemo z mešanico olja, Knorr profesionalno reducirano govejo osnovo in pokapamo z belim vinom. Mariniramo 3 ure.
    • Marinirana rebra damo v vodo segreto na 65C dodamo še 20 g Knorr profesionalne goveje osnove in kuhamo 4 ure
  2. Rebra

    • Kuhana rebra namažemos Hellmann's BBQ omako za žarin jih 10 minut pečemo v pečici pri 210 C , da dobijo hrustljavo skorjo.
  3. Priloga

    • Pripravite ocvrt ali krompir na žaru, začinjens Knorr Primerba provansalska zelišča.
    • Krompir narežite na četrtine in jih blanširajte v segretem olju pri 130°C 5 minut, nato povišajte temperaturo na 180°C in cvrite da krompir postane hrustljav.
    • Operite in narežite zelenjavo, opecite na vročem žaru ali v ponvici.
    • Zmešajte Knorr Primerba Zelišča Provanse z oljčnim oljem in pred serviranjem pokapajte krompir in zelenjavo.
  4. Serviranje

    • S čopičem nanesite BBQ omako na krožnik in na njo zložite rebra, krompir in zelenjavo.