+

Plast z orehi

  • orehi 200 g
  • med 150 g

Mešanica kozjega sira

  1. Plast z orehi

    • Orehe popečemo v pečici 10 min pri temperaturi 2000C.
    • Pražene orehe grobo sesekljamo in v skledi zmešamo z medom.
    • Na plitek pekač damo folijo za živila.
    • Na folijo na tanko namažemo zmes orehov in medu, pokrijemo s folijo in obtežimo.
    • Postavimo v hladilnik za 10 do 15 min.
  2. Mešanica kozjega sira

    • Kozji sir, kremni sir in Rama Cremefine Profi za stepanje z mešalnikom zmešamo v homogeno zmes.
    • Iz zmesi orehov in medu odstranimo folijo in nanjo položimo mešanico kozjega sira.
    • Dobro zavijemo v rolado in postavimo v hladilnik.
    • Pripravimo 10 pravokotnih in 10 trikotnih kosov toasta.
    • Trikotne kose na tanko zvaljamo in z njimi obložimo okrogel model za peko
    • V pečici jih pri 2100C pečemo 8 do 10 minut, da postanejo hrustljavi.
    • Na pravokotne kose toasta na tanko namažemo Knorr Primerba Rdeči pesto.
  3. Serviranje

    • Na pravokotne rezine toasta dodamo mikrozelenje, npr. grahove kalčke, postavimo rolado kozjega in rezino hrustljavega toasta.
+