Solata iz rdeče pese in črnih gob z azijskim prelivom

Sestavine
Azijski preliv
-
teriyaki omaka 100.0 ml
-
voda 100.0 g
-
sesekljan česen 30.0 g
-
Knorr Sladko pekoči Thai Sweet Chilli Jam 920 g 50.0 g
-
sladkor 30.0 g
Solata
-
rdeča pesa, kuhana 250.0 g
-
Mu-err, črne kitajske gobe 100.0 g
-
rukola 50.0 g
-
kumare 200.0 g
-
pomaranča 100.0 g
-
koriander 25.0 g
-
šalotka 25.0 g
Serviranje
-
listi rdeče pese 50.0 g
Priprava
-
Azijski preliv
- V skledi zmešajte vse sestavine in dajte na stran.
-
Solata
- Črne kitajske gobe namočite in zblanširajte.
- Rdečo peso narežite.
- Kumaro narežite, krhlje pomaranče olupite.
- Koriander drobno sesekljajte.
- Šalotko nasekljajte in prepražite.
- Vse sestavine skupaj z azijskim prelivom zmešajte skupaj in pustite stati 2 minuti.
-
Serviranje
- Liste rdeče pese operite in osušite.
- Solato razdelite v sklede, okrasite z listi rdeče pese in servirajte.