Menu
+

Kvinoja

  • kvinoja 100 g

Zelenjava

  • grah 1000 g
  • zeleni šparglji 250 g
  • stebela zelena 500 g
  • kumare 250 g

Omaka

Serviranje

  • pehtran 7 g
  1. Kvinoja

    • Kvinojo dobro speremo z vročo vodo, da odstranimo grenkobo.
    • Kuhamo v slani vodi do mehkega.
    • Kuhano ohladimo.
  2. Zelenjava

    • Beluše in grah očistimo, blanširamo in ohladimo.
    • Ostalo zelenjavo očistimo in poljubno narežemo.
    • Limono ožamemo.
  3. Omaka

    • Limono ožamemo.
    • Hellmann's česnovo omako zmešamo z limoninim sokom.
  4. Serviranje

    • Zelenjavo zmešamo s pripravljeno omako.
    • Primešamo ohlajeno kvinojo.
    • Okrasimo s svežim pehtranom in mladimi grahovimi kalčki.
    • Ponudimo ohlajeno.