+

Juha

  1. Juha

    • Na rezance narezano korenje ocvrite za Rami Culinesse Profi.
    • Položite na papirnato brisačo, da se maščoba dobro odcedi.
    • Na ostanku maščobe ocvrite še liste peteršilja in jih položite na papirnato brisačo, da se maščoba dobro odcedi.
    • Šparglje očistimo.
    • Tri četrtine jih narežemo na kolobarje, ostale prerežemo na polovico.
    • Vodo zavremo, polovice špargljev blanširamo, poberemo iz vode.
    • Dodamo Knorr Kokosov pripravek v prahu in dobro premešamo.
    • V vodo stresemo narezane šparglje.
    • Ramo Cremefine Profi za stepanje zmešamo s Maizena koruznim škrobom in vmešamo v juho.
    • Zavremo, začinimo s soljo, poprom in muškatnim oreščkom.
  2. Serviranje

    • V skodelico damo ocvrto korenje.
    • Prilijemo juho.
    • Dekoriramo s polovicami špargljev, oljčnim oljem in opečeno kruhovo rezino.
+