Menu

Sestavine

+

Polenta

  • koruza 100.0 g
  • koruzni zdrob 100.0 g
  • maslo 100.0 g
  • Knorr Rumeni Thai-Curry 850 g 20.0 g

Teletina in zelenjava

  • telečje stegno 1800.0 g
  • korenje 500.0 g
  • beli šparglji 500.0 g
  • zeleni šparglji 500.0 g
  • Rama Culinesse Profi 0,9L 100.0 g

Serviranje


Polenta s curryjem čudovito dopolnjuje mehko teletino. Šparglji jed naredijo še bolj harmonično.

...

Priprava

  1. Polenta

    • Koruzo skuhamo v slani vodi in jo zmiksamo v močnem mešalniku.
    • Spasiramo, dodamo polento in skuhamo v slani vodi.
    • Začinimo z Knorr Rumenim Thai Curryjem in dodamo maslo.
  2. Teletina in zelenjava

    • Meso mariniramo z začimbami po okusu in spečemo na Rami Culinesse Profi.
    • Zelenjavo očistimo in skuhamo na sopari.
  3. Serviranje

    • Na polento damo zelenjavo, na katero postavimo kose mesa.
    • Knorr tekočo holandsko omako nabrizgamo ob polenti.