Teletina na žaru s curry polento in šparglji
Polenta s curryjem čudovito dopolnjuje mehko teletino. Šparglji jed naredijo še bolj harmonično.

Sestavine
Polenta
-
koruza 100.0 g
-
koruzni zdrob 100.0 g
-
maslo 100.0 g
-
Knorr Rumeni Thai-Curry 850 g 20.0 g
Teletina in zelenjava
-
telečje stegno 1800.0 g
-
korenje 500.0 g
-
beli šparglji 500.0 g
-
zeleni šparglji 500.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9L 100.0 g
Serviranje
Priprava
-
Polenta
- Koruzo skuhamo v slani vodi in jo zmiksamo v močnem mešalniku.
- Spasiramo, dodamo polento in skuhamo v slani vodi.
- Začinimo z Knorr Rumenim Thai Curryjem in dodamo maslo.
-
Teletina in zelenjava
- Meso mariniramo z začimbami po okusu in spečemo na Rami Culinesse Profi.
- Zelenjavo očistimo in skuhamo na sopari.
-
Serviranje
- Na polento damo zelenjavo, na katero postavimo kose mesa.
- Knorr tekočo holandsko omako nabrizgamo ob polenti.