Menu

Sestavine

+

Bombeta

  • bombeta (80 g/kos) 800.0 g

Omaka

  • kapre 40.0 g
  • sardelni fileti 55.0 g
  • tuna iz pločevinke 55.0 g
  • Hellmann's Delikatesna majoneza 5 l 250.0 g
  • citronska trava v stroku 5.0 g
  • limonina lupina 3.0 g
  • peteršilj 10.0 g

Nadev

  • mleto telečje meso 1200.0 g
  • treviški radič 70.0 g
  • pinjole 30.0 g
  • rukola 60.0 g
  • Hellmann's Delikatesna majoneza 5 l 250.0 g

Razvajanje brbončic s klasično italijansko predjedjo v burger različici.

...

Priprava

  1. Bombeta

    • Bombete prerežite na polovico.
    • Pokapajte z Rama Culinesse Profi.
    • S prerezanim delom obrnjenim navzdol jih popecite na ponvi ali žaru.
  2. Omaka

    • Tuno, kapre in sardelne fileje zmešajte in dobro sesekljajte.
    • Primešajte polovico Hellmann's delikatesne majoneze.
    • V omako primešajte še limonino lupino in, sveži peteršilj in sesekljano limonsko travo.
  3. Nadev

    • Meso dobro stisnite v burgerje, solite, popoprajte in popecite z obeh strani.
    • V bombeto vstavite treviški radič, drugo polovico Hellmann's delikatesne majoneze in popečeno meso.
    • Dodajte še tunino majonezo, pražene pinjole in rukolo.