Vitello tonatto Burger
Razvajanje brbončic s klasično italijansko predjedjo v burger različici.

Sestavine
Bombeta
-
bombeta (80 g/kos) 800.0 g
Omaka
-
kapre 40.0 g
-
sardelni fileti 55.0 g
-
tuna iz pločevinke 55.0 g
-
citronska trava v stroku 5.0 g
-
limonina lupina 3.0 g
-
peteršilj 10.0 g
Nadev
-
mleto telečje meso 1200.0 g
-
treviški radič 70.0 g
-
pinjole 30.0 g
-
rukola 60.0 g
Priprava
-
Bombeta
- Bombete prerežite na polovico.
- Pokapajte z Rama Culinesse Profi.
- S prerezanim delom obrnjenim navzdol jih popecite na ponvi ali žaru.
-
Omaka
- Tuno, kapre in sardelne fileje zmešajte in dobro sesekljajte.
- Primešajte polovico Hellmann's delikatesne majoneze.
- V omako primešajte še limonino lupino in, sveži peteršilj in sesekljano limonsko travo.
-
Nadev
- Meso dobro stisnite v burgerje, solite, popoprajte in popecite z obeh strani.
- V bombeto vstavite treviški radič, drugo polovico Hellmann's delikatesne majoneze in popečeno meso.
- Dodajte še tunino majonezo, pražene pinjole in rukolo.