+

Testenine

  • pšenična moka 700.0 g
  • pšenični zdrob 300.0 g
  • rumenjak 26.0 kom
  • žafran
  • file lista 700.0 g
  • sir rikota 300.0 g
  • drobnjak
  • sol
  • limonina lupina

Nori alge

  1. Testenine

    • Sestavine zmešamo, da dobimo gladko in voljno testo.
    • Zavijemo v folijo in pustimo počivati 30 minut.
    • Medtem blanširamo očiščene fileje lista in jih pretlačimo z vilicami.
    • Ribo zmešamo z ricotto, drobnjakom, soljo in naribano limonino lupinico.
    • Testo razvaljamo, nanj položimo nadev in oblikujemo. 

  2. Nori alge

    • Knorr Ribjo osnovo raztopimo v vodi.
    • Dodamo na trakove narezane alge nori in kuhamo nekaj minut, da se zmehčajo. 

  3. Serviranje

    • Testenine nekaj minut kuhamo in serviramo .
    • Dodamo trakove kuhanih nori alg.