Menu

Sestavine

+

Riba

Testenine s paradižnikovo omako

Serviranje

  • koper 10.0 g

V božičnem času so ribe pogosto na jedilniku. S tem receptom boste svojim gostom ponudili nekoliko manj tradicionalno ribjo jed.

...

Priprava

  1. Riba

    • Soma filiramo solimo in popramo (po želji lahko uporabite tudi drugo ribo).
    • Pekač premažemo z Rama Culinesse Profi.
    • Fileje položimo na pomaščen pekač.
    • Majonezo zmešamo z rumenjaki in vrtnimi zelišči.
    • Jabolko in korenje narežemo na majhne kocke.
    • Dodamo Hellmann's majonezo. Premešamo in nanesemo na ribje fileje.
    • Pečemo v parnokonvekcijski pečici pri 2000C v 7 minut.
  2. Testenine s paradižnikovo omako

    • Oljčno olje segrejemo.
    • Prepražimo na lističe narezan česen.
    • Zalijemo z vodo.
    • Vmešamo Knorr omako Napoliin kuhamo 1 minuto.
    • Testenine skuhamo v vreli vodi.
    • Kuhane dodamo v pripravljeno omako in premešamo.
  3. Serviranje

    • Testenine z omako položimo na krožnik
    • Na vrh testenin položimo zapečen ribji file.
    • Dekoriramo z vejico kopra.