Zelenjavna enolončnica z rumenjakom in slanino
Nežna enolončnica, ki ogreje v hladnih zimskih dneh.

Sestavine
Priprava
-
brokoli 300.0 g
-
cvetača 300.0 g
-
korenje 300.0 g
-
bučka 300.0 g
-
krompir 200.0 g
-
zeleni šparglji 150.0 g
-
česen 30.0 g
-
rezine slanine 100.0 g
-
jajce 10.0 kom
Priprava
-
Priprava
- Česen in slanino prepražimo, dodamo Knorr Professional tekočo zelenjavno osnovo, na kratko podušimo in po potrebi dolijemo malo vode.
- Kuhamo še 5 minut, dodamo Maizena koruzni škrob ter sol in poper po okusu.
- Na močnem ognju na hitro prepražimo al dente zelenjavo ter dodamo koncentrirano zelenjavno juho.
- Zavremo in ponudimo skupaj s predhodno blanširanim rumenjakom.