Menu
+

Krema

Gnudi

Serviranje

  • špinača 200 g
  1. Krema

    • Artičoke očistimo in narežemo.
    • V ponvi segrejemo olje, popražimo artičoke, dodamo timijan in ocvrto čebulo.
    • Zalijemo z juho, ki smo jo naredili iz Knorr Professional tekoče zelenjavne osnovein sladko smetano ter kuhamo.
    • Zmiksamo s paličnim mešalnikom.
  2. Gnudi

    • Špinačo blanširamo in sesekljamo.
    • Vse sestavine zmešamo in oblikujemo v kroglice.
    • Skuhamo tik pred postrežbo.
  3. Slanina

    • Koščke slanine razporedimo po pladnju dehidratorja in sušimo 3 ure pri 50°C.
  4. Serviranje

    • Na krožnik vlijemo kremo iz artičoke.
    • Na kremo postavimo gnude in posušeno slanino.
    • Okrasimo z nekaj blanširane špinače.