Chili sin carne v pečenem sladkem krompirju
Veganska različica sladko pekoče klasike

Sestavine
Sladki krompir
-
sladki krompir 10.0 kom
-
česen v prahu 10.0 g
Čili
-
paradižnikova mezga 1000.0 ml
-
voda 1000.0 g
-
fižol, kuhan 500.0 g
-
koruza 500.0 g
-
Worchester omaka 30.0 ml
-
kajenski poper 5.0 g
-
sladkor 5.0 g
-
kumin 2.0 g
-
sok limete 5.0 ml
Priprava
-
Sladki krompir
- Sladki krompir posujemo s česnom v prahu in pečemo v parnokonvekcijski pečici pri 170 ° C 45 minut.
-
Čili
- Paradižnikovo mezgo, vodo, Knorr Omako za pečenko Basic Line in začimbe zavremo.
- Dodamo NoMince, kuhan fižol in koruzo.
-
Serviranje
- Sladki krompir napolnimo s čilijem in zavijemo v papir za peko.
- Pečemo pri 180° C 20 minut v parnokonvekcijski pečici.