Čičerikina enolončnica z NoHot Dog

Sestavine
Enolončnica
-
paradižnik 2.0 kg
-
rdeča paprika 2.1 kg
-
česen 2.0 strokov
-
mleta paprika
-
začimba Ras el Hanout
-
začimba Ras el Hanout
-
lovorov list 2.0 kom
-
oljčno olje 100.0 g
-
sol 5.0 g
-
belo vino 1.0 l
-
čičerika 2.1 kg
-
Knorr moč okusa - Roast umami - okus po pečenem 400 ml (2) 100.0 ml
Serviranje
-
ohrovt 600.0 g
Priprava
-
Enolončnica
- Paradižnik drobno narežemo.
- Česen, rdečo papriko in čebulo nasekljamo in popražimo.
- Dodamo paradižnik in na koleščke narezanNoHot Dogter kuhamo, da se malo zgosti.
- Dodamo papriko v prahu, začimbo Ras el Hanout in lovorov list. Zalijemo z belim vinom. Kuhljamo na majhnem ognju.
- Ko malo povre in alkohol izhlapi, dodamo kuhano čičeriko in vodo. Kuhamo 20 minut in dodamo ohrovt inKnorr Moč Okusa Umami.
- Kuhamo še nadaljnjih 10 minut in dodamo Knorr Moč Okusa Umami po okusu.
-
Serviranje
- Za hrustljav dodatek ocvremo nekaj ohrovtovih listov.