Menu
+

Ostriž

Zelenjava

  • rdeča čebula 100 g
  • oljčno olje 100 g
  • pak choi 550 g
  • sol 10 g
  • poper 1 g

Dekoracija

  1. Ostriž

    • Fileje narežite na primerne kose.
    • Solite in poprajte.
    • V skledi zmešajte Maizena koruzni škrob, moko, jajca in mineralno vodo.
    • Fileje potopite v pripravljeno mešanico in ocvrite v vročem olju.
  2. Zelenjava

    • Narezano čebulo sotirajte na polovici oljčnega olja.
    • Solite in poprajte.
    • Pak Choi narežite na 4 dele.
    • Na hitro blanširajte v vroči vodi.
    • Odcedite in začinite s soljo, poprom in preostankom oljčnega olja.
  3. Dekoracija

    • Na krožnik položite Pak Choi, čebulo, olupljene in narezane kumare ter ribje fileje.
    • Okrasite z listi mlade solate in praženimi grobo narezanimi indijskimi orehi.
    • Pokapajte s Knorr Sunshine Chilli.