Paradižnikovo mozzarellin stolp z limonino omako
Tanke rezine svežega paradižnika z mehko mozzarello - idealna lahko večerja v vročih poletnih dneh.

Sestavine
Priprava
-
mozzarella 600.0 g
-
paradižnik 600.0 g
-
poper 1.0 g
-
sol 2.0 g
Preliv
Serviranje
-
kalčki 100.0 g
-
polnozrnat kruh 100.0 g
Priprava
-
Priprava
- Paradižnik in mozzarello narežemo na rezine, solimo in popramo.
- Rezine izmenjaje zlagamo eno na drugo, zaključimo s paradižnikom.
-
Preliv
- Knorr Primerba baziliko zmešamo s Hellmann's Fries Deluxe omako.
- Omako namažemo na krožnik, nanjo postavimo stolp paradižnika in mozzarelle in pokapamo z oljčnim oljem.
-
Serviranje
- Okrasimo s kalčki in kosom opečenega kruha.