Menu
+

Pire krompir

Omaka

Little Willies

Serviranje

  • ocvrta čebula 50 g
  1. Pire krompir

    • Pfanni Pire - kosmiče pripravimo po navodilih na embalaži.
  2. Omaka

    • V majhno kozico dodamo 125 g sesekljane čebule in rdeče vino, pustimo, da zavre in redicuramo do lepe barve in gostote.
    • Dodamo pripravljeno Knorr Demi Glace omako, Hellmann's gorčico in pustimo rahlo vreti 8 minut.
    • Za zgostitev omake in okus dodamo košček masla.
  3. Little Willies

    • V ponev kanemo nekaj olja, na katerem popečemo klobasice Little willies do zlate barve. Ko so pečene, jih damo na stran in shranimo na toplem.
    • V isti ponvi popečemo na trakove narezano čebulo in rožmarin, da čebula postekleno. Začinimo in shranimo za kasneje.
  4. Serviranje

    • Na krožnik naložimo pire krompir, nanj položimo klobasice in čebulo.
    • Prelijemo z omako in posujemo z nekaj ocvrte čebule.