Piščančja juha
Piščančja juha je poleg goveje juhe druga najbolj priljubljena mesna juha. Z dodatkom jušne zelenjave je okus še prijetnejši.

Sestavine
Juha
-
piščančja prsa 200.0 g
-
voda 1800.0 g
-
korenje 150.0 g
-
mlada nadzemna koleraba 150.0 g
-
limonin sok 1.0 ml
-
peteršilj 10.0 g
-
beli poper 1.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9L 40.0 g
Priprava
-
Juha
- Piščančje meso narežemo na majhne koščke.
- Korenje narežemo na rezine.
- Vse skupaj prepražimo na Rama Culinesse Profi.
- Dodamo kolerabico.
- Zalijemo z vodo, dodamo Knorr Professionalno tekočo kokošjo osnovo.
- Kuhamo 10 minut.
- Začinimo s poprom in limoninim sokom ter potresemo s peteršiljem.