Poširane rdeče kozice, solata iz bele melone in omaka iz pasijonke
Kuhanje na pari ohrani okus in teksturo kozic, katerim smo dodali nežno omako, polno različnih nians.

Sestavine
Kozice
-
rdeče kozice 10.0 kom
-
voda 2000.0 g
-
prošek 500.0 ml
-
vejica timijana 1.0 kom
Omaka
-
pasijonkin pire 100.0 g
-
sladka smetana 200.0 ml
-
Worchester omaka
Serviranje
-
bela melona 300.0 g
-
beli šparglji 300.0 g
-
zeleni šparglji 200.0 g
-
redkvica 100.0 g
Priprava
-
Kozice
- Iz vseh sestavin pripravimo marinado, ki ji dodamo olupljene kozice. Mariniramo 1 uro.
- Kozice odcedimo in jih pokrite kuhamo na sopari.
- Dodamo marinado in poširamo pri 80 stopinjah približno 20 minut.
-
Omaka
- Za omako zmešamoHellmann's majonezo, pire pasijonke, rahlo stepeno sladko smetano in nekaj kapljic Worchester omake.
-
Serviranje
- Na krožnik namažemoHellmann's solatni preliv Cesar, dodamo narezano zelenjavo, solato in koščke melone.
- Dodamo poširane kozice in prelijemo z omako iz pasijonke.