Menu

Sestavine

+

Kozice

Omaka

  • Hellmann's Delikatesna majoneza 5 l 300.0 g
  • pasijonkin pire 100.0 g
  • sladka smetana 200.0 ml
  • Worchester omaka

Serviranje


Kuhanje na pari ohrani okus in teksturo kozic, katerim smo dodali nežno omako, polno različnih nians.   

...

Priprava

  1. Kozice

    • Iz vseh sestavin pripravimo marinado, ki ji dodamo olupljene kozice. Mariniramo 1 uro.
    • Kozice odcedimo in jih pokrite kuhamo na sopari. 
    • Dodamo marinado in poširamo pri 80 stopinjah približno 20 minut.  
  2. Omaka

    • Za omako zmešamoHellmann's majonezo, pire pasijonke, rahlo stepeno sladko smetano in nekaj kapljic Worchester omake.
  3. Serviranje

    • Na krožnik namažemoHellmann's solatni preliv Cesar, dodamo narezano zelenjavo, solato in koščke melone.
    • Dodamo poširane kozice in prelijemo z omako iz pasijonke.