Menu
+

Kruh

  • bombeta (80 g/kos) 800 g

Omaka

Nadev

  • pečeno natrgano svinjsko pleče 1300 g
  • pražena čebula 100 g
  • peteršilj 15 g
  1. Kruh

    • Bombete prerežite na polovico.
    • Pokapajte z Ramo Culinesse Profi.
    • Z obrnjenim navzdol prerezanim delom jih popecite na ponvi ali žaru.
  2. Omaka

    • Zelje, rdeče zelje in korenje narežite na rezance. Jabolka naribajte in dodajte rozine.
    • Narezane sestavine v skledi zmešajte s Helmmann's majonezo in po potrebi začinite s soljo in belim poprom.
    • Pustite stati nekaj minut, da se okusi lepo povežejo.
  3. Nadev

    • Natrgano svinjsko pleče skupaj s čebulo in mesno osnovo od pečenja mesa na hitro popecite.
    • Popečeno meso oblikujte v burgerje.
    • V bombeto naložite burgerje in pripravljeno zeljnato solato.
    • Potresite s peteršiljem.