Pulled pork Burger
Ameriški Burger z natrgano svinjino in Hellmann's majonezo

Sestavine
Kruh
-
bombeta (80 g/kos) 800.0 g
Omaka
-
belo zelje 100.0 g
-
rdeče zelje 100.0 g
-
korenje 100.0 g
-
jabolka Granny Smith 100.0 g
-
rozine 30.0 g
Nadev
-
pečeno natrgano svinjsko pleče 1300.0 g
-
pražena čebula 100.0 g
-
peteršilj 15.0 g
Priprava
-
Kruh
- Bombete prerežite na polovico.
- Pokapajte z Ramo Culinesse Profi.
- Z obrnjenim navzdol prerezanim delom jih popecite na ponvi ali žaru.
-
Omaka
- Zelje, rdeče zelje in korenje narežite na rezance. Jabolka naribajte in dodajte rozine.
- Narezane sestavine v skledi zmešajte s Helmmann's majonezo in po potrebi začinite s soljo in belim poprom.
- Pustite stati nekaj minut, da se okusi lepo povežejo.
-
Nadev
- Natrgano svinjsko pleče skupaj s čebulo in mesno osnovo od pečenja mesa na hitro popecite.
- Popečeno meso oblikujte v burgerje.
- V bombeto naložite burgerje in pripravljeno zeljnato solato.
- Potresite s peteršiljem.