Menu

Sestavine

+

Pire

Nadev

  • timijan 5.0 g
  • oljčno olje
  • sol 2.0 g
  • poper 2.0 g
  • suhe marelice 500.0 g

Solata

  • mlada špinača 1000.0 g
  • oljčno olje
  • sol
  • poper

Meso


Divjačina in suho sadje predstavljata precej klasično, a priljubljeno kombinacijo.  

...

Priprava

  1. Pire

    • Vodo s kurkumo zavrite, odstavite z ognja in dodajte mleko, maslo,Pfanni Pire - Kosmiče, sol in poper.
  2. Nadev

    • Marelice narežite na kocke. V ponvi jih na olju popecite, zalijte z malo vode in malo pokuhajte. Solite in poprajte.
  3. Solata

    •   Mlado špinačo očistite in operite. Začinite z oljem, soljo in poprom.
  4. Meso

    • V račjem fileju naredite žepek, ki ga nadevajte z mareličnim nadevom. 
    • Meso zvakuumirajte in v sous-videu kuhajte pri 80 ° do 67 ° središčne temperature.
    • Popecite v ponvi, dodajte pripravljenoKnorr demi-glace omakoin zavrite.
  5. Serviranje

    • Pire krompir s kurkumo postrezite poleg račjega fileja.
    • Okrasite s špinačno solato.