Menu
+

Burger

Nadev

  • cvetača 400.0 g
  • oljčno olje 20.0 g
  • sol 2.0 g
  • veganska smetana za kuhanje 200.0 ml
  • muškatni orešček 5.0 g
  • poper
  • rukola 50.0 g
  1. Burger

    • Kruh popečemo na oljčnem olju do zlate barve.
    • Raw NoBeef burger popečemo na malo olja na srednji temperaturi.

  2. Nadev

    • Cvetačo popražimo na malo olja do zlate barve.
    • Vegansko smetano začinimo z muškatnim oreščkom, soljo in poprom. 
    • Dodamo cvetačo in skuhamo. Grobo zmečkamo z vilico.

    ·          

  3. Serviranje

    • Spodnji del štručke namažemo s pripravljeno cvetačno smetano in nanjo postavimo Raw NoBeef burger.
    • Dodamo nekaj cvetačnih cvetov in rukolo. 
    • Pokrijemo s kruhom in serviramo.