Menu
+

Teletina

Tortilje

  • pšenična tortilja 10 kom

Solata

Serviranje

  • rdeča redkev 100 g
  1. Teletina

    • Meso damo v ponev z mrzlo vodo, ki ji dodamo narezano zelenjavo, rožmarin, sol in poper.Kuhamo na zmerni temperaturi.
    • Ko je meso kuhano, ga razrežemo na manjše koščke.
    • Juho kuhamo še naprej, da jo delno zreduciramo.
    • Po navodilih na embalaži pripravimo Knorr Špansko omako in jo dodamo v juho.
    • Dodamo Maizena koruzni škrob in kuhamo, da se zgosti. Odstavimo.
  2. Tortilje

    • Tortilje izrežemo inpopečemo na suhi ponvi.
  3. Solata

    • Solato očistimo, narežemo in začinimo.
  4. Serviranje

    • Na tortiljo nadevamo meso, ki smo ga zmešali z omako.
    • Vmes dodamo na tanke rezine narezano redkev.
    • Vsako plast ponovimo trikrat.
    • Na vrh dodamo začinjeno solato.