+

Priprava

  • sončnično olje 100.0 g
  • česen 70.0 g
  • ingver 90.0 g
  • čebula
  • mešane gobe 1200.0 g
  • kitajsko vino 200.0 ml
  • teriyaki omaka 100.0 ml
  • drobnjak 60.0 g
  • poper 10.0 g
  • pak choi 5.0 kom
  • črni sezam 10.0 g
  1. Priprava

    • Gobe ​​ (ostrigarji, šitake, šampinjoni) narežite na daljše kose.
    • Na rastlinskem olju prepražite česen in ingver.
    • Dodajte sesekljano rdečo čebulo in gobe.
    • Pražite do zlato rjave barve.
    • Po okusu dodajte japonsko omako Teriyaki.
    • Na koncu dodajte drobnjak, da postane hrustljav.
    • Začinite s črnim poprom.
    • Pak choi razrežite na 4 dele in ga blanširajte v slani vodi.
    • Postrezite pak choi, dodajte gobe, omako Teriyaki in okrasite s kolobarji rdeče čebule, drobnjakom in sezamovimi semeni.