Menu
+

Juha

Jušni vložek

Serviranje

  • pomaranča 100 g
  • vrtna kreša 10 g
  1. Juha

    • Na olju prepražimo čebulo.
    • Rumeno lečo kuhamo približno 10 minut v vodi.
    • Kuhani leči dodamo ingver in česen v prahu, marsalo, prepraženo čebulo in limetin sok.
    • Dolijemo vegansko smetano za kuhanje.
    • Začinimo s soljo in Knorr Professional tekočo zelenjavno osnovo ter 10 minut nežno dušimo.
    • S paličnim mešalnikom dobro spasiramo in odstavimo.
  2. Jušni vložek

    • Koren peteršilja olupimo in narežemo po želji.
    • Pražimo na olju, dodamo NoMince in pražimo še nekaj minut.
    • Začinimo in dodamo kuhano rumeno lečo.
  3. Serviranje

    • Jušni vložek damo na krožnik.
    • Prelijemo s pripravljeno juho rumene leče.
    • Tik pred serviranjem dodamo še olupljene krhlje pomaranče in krešo.