Ali ste vedeli, da je curry pasta tradicionalna sestavina, ki se uporablja v večini tajskih jedi? Čeprav je indijska začimba, je postala osnova tajske kuhinje.

Preizkusite recept naših Chefov
Rdeči Thai curry s piščančjimi kroglicami
Več
Rdeči Tajski Curry je značilna Tajska jed. Piščančje kroglice približajo jed lokalnim navadam. Presenetite svoje goste s pridihom Azije.

- Curry izhaja iz indijske kuhinje.
- Je mešanica posušenih začimb in / ali zelišč in pekoče paprike.
- Tajski curry je bolj aromatičen kot indijski.
- Ključne sestavine pri pripravi curry paste so posušen čili, šalotka, česen, galangal, limonska trava, listi kombave, poper, semena koriandra, kumina, sol in rakova pasta.
- Posušen čili da posebno noto curryju, sveža zelišča in začimbe pa specifično aromo in okus.
Knorr Rdeči Thai-Curry 850 g
Srednje pikantna začimbna pasta z rdečim čilijem, limonsko travo, česnom in galangalom. Idealna za pripravo avtentičnih tajskih jedi. Primerna za vegane.
Več