Menu
Unilever Food Solutions » Domov
  • Domov
  • Chefov navdih
    • Chefov navdih
    • Svežina na vašem jedilniku
    • Sladice
    • Veganuary
    • The Vegetarian Butcher, 100% rastlinska alternativa
    • Silvestrski meni za najbolj zahtevne goste tega leta
    • Zimski meni
    • Sestavine prihodnosti
    • Ribe
    • Zelenjava
    • Kuharske tehnike
    • Dostava in lasten prevzem
    • Skupaj proti epidemiji Covid-19
    • Omake od A do Ž
    • Lipton
    • Izdelki za vsako priložnost
    • Jagode
    • Šparglji
    • Nepozabni okusi azijske hrane vas bodo navdušili
    • Enostavno brez glutena
    • Street Food in Gourmet Fast Food
    • Trajnostno kmetijstvo
    • Sezonske sestavine
  • Recepti
  • Izdelki
    • Vsi izdelki
    • Bujoni, čiste juhe in osnove
    • Čaji
    • Deserti
    • Dresingi, hladne omake
    • Juhe in jušni dodatki
    • Kuhinje sveta
    • Omake
    • Plant based - 100% rastlinsko
    • Priloge
    • Začimbe, zelišča in zeliščne mešanice
    • Zgoščevalci
  • Smo družba UFS
  • Kontakt
  • {query} v izdelki
  • {query} v recepti
  • {query} v ostalo
vse
izdelki
recepti
    • Moj račun
    • Kontakt
    • Odjava
  1. Domov
  2. Chefov navdih
  3. Dostava in lasten prevzem
  4. Kako prilagoditi ponudbo jedi za dostavo in lasten prevzem
  1. Dostava in lasten prevzem
  • Dostava in lasten prevzem

Kako prilagoditi ponudbo jedi za dostavo in lasten prevzem

Izkušnje strank z dostavo in lastnim prevzemom morajo biti enake, kot če bi jedi pojedli v restavraciji.

Verjetno imate na meniju jedi, ki niso najbolj primerne za prevoz. Zato izberite jedi, ki bodo primerno predstavljale vašo kakovostno ponudbo. 

Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako ponudbo prilagoditi obema kanaloma. 

Izberite kvalitetne, sezonske lokalne sestavine

Izberite kvalitetne, sezonske lokalne sestavine

  • Ključno je sodelovanje z manjšim številom dobaviteljev, ki dobro pokrivajo vaše zahteve in potrebe ter imajo na voljo sveže sezonske sestavine.
  • Poskusite narediti minimalni seznam sestavin, s katerimi boste lahko pripravili večje število jedi. 

Uporabljajte sestavine, ki so enostavne za uporabo

Uporabljajte sestavine, ki so enostavne za uporabo

Ne otežujte si dela v kuhinji. Uporabljajte sestavine, ki jih lahko uporabite v več jedeh in so primerne tudi za dostavo in lasten prevzem. Tako bodo vaše jedi ohranile vso potrebno svežino.

Dobra priprava je ključna

Dobra priprava je ključna

Za dobro funkcioniranje vaše restavracije je v obdobju povečanega števila dostav in lastnega prevzema ključen dober mise en place.

Svojo ponudbo prilagodite novim razmeram

Svojo ponudbo prilagodite novim razmeram

Preden se odločite za dostavo in lasten prevzem, preverite kuhinjske procese in izobrazite zaposlene za nov način del. Le na ta način bodo vaše stranke zadovoljne.

Sorodni članki

    • Dostava in lasten prevzem
    Prednosti in slabosti dostave in lastnega prevzema
    • Dostava in lasten prevzem
    Poskrbite, da bosta dostava in lasten prevzem donosna
    • Dostava in lasten prevzem
    Poskrbite za primerno embalažo za dostavo in lasten prevzem

  • Domov
  • Chefov navdih
  • Recepti
  • Izdelki
  • Smo družba UFS
  • Prijavite se na novice
  • Izberite državo
  • Please Recycle
  • Pravna obvestila
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Obvestilo o piškotkih
  • Zemljevid strani
Prijavite se na naše novice in bodite vedno na tekočem.

S prijavo na novice boste seznanjeni s kuharskimi trendi, prejemali boste recepte, brezplačne vzorce...

Sledite nam na Facebooku in YouTubu
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
Unilever Food Solutions » Domov

© 2022 Unilever Food Solutions | Vse pravice pridržane

Unilever Food Solutions » Domov

Namestite aplikacjio na vaš iPhone Namestite aplikacjio na vaš iPad Namestite aplikacjio na vaš Android Namestite aplikacjio na vaš Windows telefon

Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb zgoraj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon.

x